Μπαράζ διαρρήξεων στα Τρίκαλα

Τις ημέρες της καλοκαιρινής …ραστώνης φαίνεται πως εκμεταλλεύονται οι διαρρήκτες που δρουν το τελευταίο διάστημα στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TV10.gr το τελευταίο διάστημα έχει καταγραφεί μπαράζ διαρρήξεων σε οικίες, όπου στις περισσότερες περιπτώσεις απουσιάζουν οι ιδιοκτήτες.

Οι επίδοξοι διαρρήκτες φαίνεται πως παρακολουθούν τους «στόχους» τους και δρουν ανενόχλητοι μόλις βρουν ευκαιρία.

Με το να αψηφούν την παρουσία διπλανών ιδιοκτητών, οι κλέφτες εισβάλλουν στα σπίτια και δεν αφήνουν τίποτα όρθιο. Χρήματα, κοσμήματα, χρυσαφικά και διάφορα τιμαλφή που βρίσκουν  μπροστά τους.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις διαρρήξεων που σημειώθηκαν στα Μεγάλα Καλύβια, σε σπίτια που οι ιδιοκτήτες είχαν χρήματα και πράγματα αξίας, με τα αλλεπάλληλα «χτυπήματα» να γενούν υποψίες και εικασίες.

Άλλο ένα χαρακτηριστικό περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο των Τρικάλων και συγκεκριμένα στην περιοχή των Δικαστηρίων, όπου με περίσσεια δόση θράσους οι κλέφτες προσπάθησαν να εισβάλλουν σε σπίτι, όπου οι ιδιοκτήτες βρισκόταν μέσα. Μόλις έγιναν βέβαια αντιληπτοί, το έβαλαν στα πόδια.

Τα θύματα άλλοτε καταγγέλλουν τα περιστατικά στην Αστυνομία, άλλοτε όχι. Πάντως, η Διεύθυνση Αστυνομίας Διεύθυνση Τρικάλων αυξάνει τα μέτρα ασφαλείας και τις περιπολίες της, ειδικά τις νυχτερινές ώρες και εφιστά την προσοχή στους πολίτες.

Δείτε επίσης