Εικόνες ντροπής και εγκατάλειψης στο γήπεδο της Κρήνης

Τα χόρτα έχουν κατακλίσει τα πάντα με αποτέλεσμα κάτοικοι του χωριού και επισκέπτες να εκφράζουν τα παράπονά τους και να ζητούν από τους αρμόδιους να μεριμνήσουν άμεσα

Σε κακή κατάσταση βρίσκεται εδώ και αρκετό διάστημα το γήπεδο ποδοσφαίρου της Κρήνης. Αυτό αναφέρουν κάτοικοι του χωριού και επισκέπτες που επισκέπτονται το χώρο για να αθληθούν, αλλά εγκαταλείπουν την προσπάθεια καθώς δεν μπορούν. Δεν μπορούν γιατί το σημείο έχει κατακλιστεί από χόρτα και ο φόβος εμφάνισης και ο κίνδυνος τσιμπήματος από ερπετά είναι ορατός. Κάτοικοι του χωριού αλλά και επισκέπτες σχολιάζουν ποικιλοτρόπως την κατάσταση. Καλούν τους υπεύθυνους, όποιοι κι αν είναι αυτοί και το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί να πράξουν τα δέοντα και να αναλάβουν πρωτοβουλίες για την αποψίλωση των χόρτων.

Τώρα πριν είναι αργά και φυσικά πριν συμβεί κάποιο δυσάρεστο γεγονός καθώς οι μεγάλοι αντιλαμβάνονται τους κινδύνους, οι μικρές ηλικίες ωστόσο όχι.

Κι από την στιγμή που δεν υπάρχει άλλος χώρος άθλησης και η καθαριότητα αποτελεί κομμάτι του πολιτισμού μας, επιβάλλεται οι αρμόδιοι και οι υπεύθυνοι να μεριμνήσουν.

Τέτοιες εικόνες δεν συνάδουν με την γενικότερη εικόνα της Κρήνης, που στην κυριολεξία αποτελεί αναμφίβολα το καθαρότερο χωριό του Δήμου Φαρκαδόνας.

Δείτε επίσης