7.200 ευρώ το μήνα βγάλανε δύο γιατροί από τα απογευματινά ιατρεία στο ΓΝΤ

Το …διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 7.200 ευρώ (μεταφράζεται σε 80.000 περίπου ευρώ τον χρόνο) έλαβαν από το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων δύο γιατροί κάνοντας χρήση των απογευματινών ιατρείων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV10.gr ο συντονιστής διευθυντής ενός τμήματος και η επιμελήτρια του ιδίου τμήματος, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που προέρχονται από τις οικονομικές υπηρεσίες του ΓΝΤ, τον Μάρτιο 2017 εισέπραξαν 7.200 ευρώ, μέσα σε 15 περίπου εργάσιμες ημέρες και στο ωράριο 5 έως 8 που λειτουργούσαν τα απογευματινά ιατρεία.

Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να πληροφορηθούν οι Τρικαλινοί πολίτες πόσους ασθενείς και πόσες ιατρικές πράξεις κατάφεραν αν δουν και να διεκπεραιώσουν οι δύο συγκεκριμένοι γιατροί μέσα σε αυτό το διάστημα.

Επίσης, έχει ενδιαφέρον να πληροφορηθούν οι Τρικαλινοί πολίτες πόσους ασθενείς είδαν και πόσες ιατρικές πράξεις διεκπεραίωσαν οι δυο γιατροί στο πρωινό ωράριο που είναι 9 με 2.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τις υπηρεσίες τους το πρωί λαμβάνουν κανονικά το μηνιαίο μισθό τους, ενώ για το απόγευμα βάζουν τα χρήματα στην τσέπη τους.

«Αυτά είναι λεφτά» που έλεγε και ο αείμνηστος Μίμης Φωτόπουλος.
Δικαιολογημένα ορισμένοι γιατροί να θεωρούν κόκκινο πανί, τον τέως Διοικητή Δημήτρη Παρθένη, ο οποίος εν μία νυκτί τους …πήρε τα χρυσά κουτάλια.