Έρχεται κρίσιμη εβδομάδα για τον Α.Ο Τρίκαλα

Η επόμενη εβδομάδα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τον Α.Ο Τρίκαλα και αυτό διότι αναμένεται να περάσει από τη βουλή η αναδιάρθρωση των κατηγοριών

Αρχές της εβδομάδας λογικά θα γίνει η ψήφιση του νομοσχεδίου και η λογική λέει ότι θα υπάρξει πλειοψηφία από τους κυβερνητικούς βουλευτές, άρα εκτός απροόπτου η αναδιάρθρωση θα προχωρήσει κανονικά έτσι όπως τονίζει άλλωστε εδώ και καιρό ο Υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Ωστόσο, ενδιαφέρον θα έχει στη συνέχεια να δούμε το τι μέλλει γενέσθαι με τον αριθμό των ομάδων που θα συμμετάσχουν στις κατηγορίες και δη στη Σούπερλιγκ 2 που είναι κάτι που ενδιαφέρει άμεσα τα Τρίκαλα.

Αυτό, είναι θέμα της ΕΠΟ, κάτι το οποίο υπογράμμισε και πρόσφατα ο Βασιλειάδης και η Ομοσπονδία έχει στη διακριτική της ευχέρεια τη δυνατότητα να κάνει κάποια αύξηση ομάδων στην εν λόγω κατηγορία.

Εάν αυτό συμβεί και οι ομάδες της Σούπερλιγκ 2 γίνουν 14 αντί για 12, τότε τα Τρίκαλα ελπίζουν βάσιμα σε παραμονή και θα έχουμε ανατροπή των τωρινών δεδομένων που στέλνουν τους κυανέρυθρους στην Τρίτη τη τάξει κατηγορία.

Βέβαια, ακούγεται και ένα άλλο σενάριο που αναφέρει ότι οι δύο θέσεις θα καλυφθούν από πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής, που θα δώσουν μεταξύ τους αγώνα μπαράζ, αλλά αυτό στην πράξη είναι δύσκολο να συμβεί, καθώς δε φαντάζει πιθανό το ενδεχόμενο ομάδες να ανέλθουν δύο κατηγορίες μέσα σε μία σεζόν.

‘Όπως και να έχει στα Τρίκαλα γίνονται οι κατάλληλες κινήσεις και παράλληλα περιμένουν να δουν και εάν κάποια από τις ομάδες της 10άδας από τη FootballLeague,δεν καταφέρει να πάρει άδεια και σε δεύτερο βαθμό, oπότε σε αυτή την περίπτωση θα επωφεληθούν παίρνοντας εκείνα τη θέση στη Σούπερλιγκ 2.

Δείτε επίσης