Σε τι ελπίζουν στον Α.Ο.Τ εάν περάσει η αναδιάρθρωση

Οπως όλα δείχνουν είναι θέμα ημερών να έρθει η περιβόητη αναδιάρθρωση των κατηγοριών στη βουλή και εν συνεχεία να ψηφιστεί από την κυβερνητική πλειοψηφία

Εάν γίνει αυτό, θεωρητικά ο Α.Ο Τρίκαλα υποβιβάζεται στη Football League τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι κάτι τέτοιο θα είναι οριστικό, καθώς υπάρχουν δύο σενάρια που μπορεί να κρατήσουν τους κυανέρυθρους στη Σούπερλιγκ 2.

Το πρώτο αφορά τη δημιουργία της Σούπερλιγκ 2 με 14 αντί για 12 ομάδες, κάτι που ακούγεται ιδιαίτερα έντονα τον τελευταίο καιρό και εάν συμβεί θα σημάνει την παραμονή τόσο του Α.Ο.Τ όσο και του Ηρακλή.

Από την πλευρά των Τρικάλων τις τελευταίες ημέρες γίνονται οι απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να συμβεί το παραπάνω, κάτι που δεν είναι εύκολο αλλά δεν αποκλείεται και να γίνει.

Το δεύτερο σενάριο που κρατάει τον Α.Ο.Τ στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία έχει να κάνει με την πιθανή μη αδειοδότηση ομάδας ή ομάδων που βρίσκονται στην πρώτη 10άδα της Football League.

Να σημειωθεί ότι σε πρώτο βαθμό δεν πήραν άδεια από τις ομάδες της 10άδας ο Απόλλων Λάρισας, ο Εργοτέλης, ο Απόλλων Πόντου.

Τότε, οι επιλαχόντες για να πάρουν τη θέση κάποιας από τις παραπάνω ομάδες είναι ο Ηρακλής και τα Τρίκαλα, αλλά ο Γηραιός με τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει πολύ δύσκολο να εξασφαλίσει και εκείνος άδεια σε αντίθεση με τους κυανέρυθρους που παρουσίασαν έναν αρτιότατο φάκελο και εξασφάλισαν αδειοδότηση από τον πρώτο βαθμό.

‘Ολα τα παραπάνω βέβαια είναι θεωρητικά καθώς προέχει να δούμε πότε τελικά θα έρθει η αναδιάρθρωση στη βουλή, εάν θα υπερψηφιστεί από τους βουλευτές της κυβέρνησης και εν συνεχεία θα ασχοληθούμε με τα περαιτέρω.