Έριξαν αυλαία με νίκη τα Μετέωρα

Τα Μετέωρα νίκησαν 1-0 τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου στο Δημοτικό Στάδιο «Βασίλης Καρακίτισος» για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας

Αυτή ήταν η τελευταία αγωνιστική για το φετινό πρωτάθλημα με τα Μετέωρα να τερματίζουν στην 4η θέση του 4ου ομίλου και να πετυχαίνουν μία από τις μεγαλύτερες διακρίσεις σε Εθνική κατηγορία στην ιστορία τους.

Στο καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι το παιγνίδι ήταν αδιάφορο βαθμολογικά με τις δύο ομάδες να παίζουν ελεύθερο ποδόσφαιρο.

Τα Μετέωρα ποιοτικά ήταν ανώτερα και δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στη νίκη. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μία μόλις φορά κι αυτή στις καθυστερήσεις.

Το γκολ που έκρινε το παιγνίδι το σημείωσε ο Μαρούδας στο 15’ όταν ύστερα από πάσα του Παπαευθυμίου βγήκε απέναντι στον τερματοφύλακα και τον πλάσαρε εύστοχα.

Από εκεί και πέρα τα Μετέωρα είχαν καλές στιγμές με τον Ιωάννου στο 43’, τον Μαρούδα στο 45’ και τον Παπαευθυμίου στο 61’, ενώ ο Απόλλων απείλησε με κεφαλιά του Κόκκινους στο 92’.

 

Γιορτή μετά το παιγνίδι

Η φροντίστρια της ομάδας Διαμαντούλα Καλούδα με αφορμή το τέλος της αγωνιστικής περιόδου διοργάνωσε μια μικρή γιορτή προς τιμήν των ποδοσφαιριστών μετά το τέλος του αγώνα.

Οι ποδοσφαιριστές γεύτηκαν όσα είχε ετοιμάσει και την ευχαρίστησαν και με το παραπάνω, τονίζοντας ότι και η δική της συμβολή σε όλη αυτή τη φετινή πορεία ήταν σημαντική.