«Μαϊμού διαιτολόγος» για 30 χρόνια στα Τρίκαλα – Σπουδάζει τώρα Διαιτολογία στο ΤΕΙ Καρδίτσας

Στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις. Έτσι λοιπόν και γνωστή Τρικαλινή σύζυγος ιατρού δηλώνει εδώ και 30 χρόνια διαιτολόγος – διατροφολόγος χωρίς όμως να έχει πτυχίο.

Χρειάστηκαν συνεχείς αναφορές από τον επίσημο σύλλογο για να αναγκαστεί η εν λόγω κυρία να σταματήσει να δηλώνει διατροφολόγος, ενώ παράλληλα συνεχίζει να δέχεται κόσμο στο χώρο της που λειτουργεί πια νόμιμα στο όνομα του γιατρού συζύγου της που έχει ειδικότητα συμβατική με την «μαϊμού»    ειδικότητα της συζύγου του.

Πάντως μετά από 30 ολόκληρα χρόνια η κυρία αποφάσισε να σπουδάσει!!! το αντικείμενο για το οποίο δήλωνε πτυχιούχος όλα αυτά τα χρόνια. Είναι λοιπόν τώρα φοιτήτρια στο τμήμα διαιτολογίας στο ΤΕΙ Καρδίτσας όπου ανάμεσα στους άλλους έχει καθηγητή και τον σύζυγο της (όπως λέει και ο πάνσοφος λαός Γιάννης κερνάει -Γιάννης πίνει).

Η εν λόγω λοιπόν πολύ γνωστή κοσμική κυρία των Τρικάλων εφαρμόζοντας την Σωκράτειο ρήση «Γηράσκω αεί διδασκόμενη» φρόντισε τώρα μετά από 30 χρόνια που εξασκούσε το επάγγελμα της διαιτολόγου χωρίς πτυχίο και εισπράττοντας τα 50ρια που χρέωνε στους πελάτες της, να πάει να γίνει μια κανονική και όχι «μαϊμού» διαιτολόγος. (Όπως πάλι λέει ο πάνσοφος λαός «κάλλιο αργά παρά ποτέ»). Όχι τίποτα άλλο για να ξαναβάλει φαρδιά πλατιά και την ταμπέλα που δήλωνε την ψεύτικη ειδικότητα της. Ελλάς το μεγαλείο σου ή για να ακριβολογούμε «όμορφος κόσμος ηθικός… ΑΓΓΕΛΙΚΑ πλασμένος!!!

 

 

Σ.Σ!

Στα Τρίκαλα υπάρχει και δεύτερη «μαϊμού»   διατροφολόγος που μετά από τις καταγγελίες από τον επίσημο σύλλογο αναγκάστηκε να κλείσει το γραφείο της. Φρόντισε όμως άμεσα να ανοίξει καινούριο στο σπίτι της όπου δέχεται την πελατεία της βγάζοντας ένα παχυλό μεροκάματο πουλώντας «φύκια για μεταξωτές κορδέλες».