Στην κυκλοφορία δόθηκε ο κόμβος στις Καρυές

Στην κυκλοφορία δόθηκε σήμερα ο σύγχρονος κόμβος των Καρυών στο ύψος του ΤΕΦΑΑ, οι εργασίες του οποίου ξεκίνησαν προ μηνός περίπου.

Πρόκειται για ένα έργο ζωτικής σημασίας, καθώς στο συγκεκριμένο σημείο σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν δεκάδες άνθρωποι τα τελευταία χρόνια και πλέον θα προσφέρει ασφάλεια στην κίνηση των οδηγών, αλλά και στους κατοίκους των Καρυών, των Μεγάλων Καλυβίων και γενικότερα των Τρικάλων που διέρχονται καθημερινά από το σημείο.

«Προσπαθούμε με έργα και παρεμβάσεις να βελτιώνουμε την ασφάλεια του οδικού δικτύου. Πρόκειται για έργα απολύτως απαραίτητα για την μείωση της επικινδυνότητας και για την αναβάθμιση των μετακινήσεων των πολιτών» αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.

Να σημειωθεί πως πρόκειται για το δεύτερο έργο που εντάσσεται στον σχεδιασμό της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, για την κατασκευή 10 συνολικά κόμβων σε σημεία-καρμανιόλες του οδικού δικτύου στην περιοχή μας, όπου έχουν χάσει τη ζωή τους δεκάδες πολίτες.

Συνολικά ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 3 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτείται πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.