Διά πυρός και σιδήρου στον τελικό η Πηγή,κόντρα στο ψυχωμένο Ριζαριό

Καθ’όλη την διάρκεια του έβρεχε δυνατά και ταυτόχρονα έπνεε ισχυρός άνεμος δυσκολεύοντας τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.

Ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά με την ομάδα του Γιάννη Κέφου να απειλεί πρώτη την εστία των φιλοξενούμενων με σουτ του Κέφου Μ. στο 15′.

Στην συνέχεια και με την βροχή να δυναμώνει ο αγωνιστικός χώρος έγινε βαρύς με την μπάλα σε πολλά σημεία του γηπέδου να κολάει και να γίνονται λάθη εκατέρωθεν. Η ομάδα του Σπύρου Ευαγγέλου έφτασε πολύ κοντά στην επίτευξη ενός τέρματος στο 24′ με την κεφαλιά του Μαγουλιώτη να διώχνει πάνω στη γραμμή ο Μαράβας.

Στην επανάληψη με τις δύο ομάδες να ανεβάζουν ταχύτητα και να τα δίνουν όλα για το γκολ ,αυτό ήρθε για λογαριασμό των φιλοξενούμενων στο 72′ με κοντινό πλασέ του Αλεξόπουλου διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 0-1.

 Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να προηγηθούν αυτοί πρώτοι στο μάτς αν ο Παπαποστόλου δεν έχανε την μεγάλη ευκαιρία στο 67′ στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Η ομάδα του Ριζαριού ζήτησε πέναλτι που δεν της δόθηκε σε ανατροπή του Κεραμά στο 60′ εκφράζοντας παράπονα για τη διαιτησία του ματς.

 ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ

Σούτ του Κέφου Μ. μέσα στην περιοχή και η μπάλα άουτ στο 15′.

 Σέντρα του Λάππα η κεφαλιά από τον Μαγουλιώτη θα διώξει πάνω στη γραμμή ο Μαράβας στο 24′.

 Φάουλ με τον Μπέτσα η μπάλα περνάει απ’όλους και καταλήγει άουτ στο 41′.

Σέντρα του Κεραμά η κεφαλιά από τον Κοθρά Δ. μπλοκάρει σταθερά ο Παπαδόπουλος στο 45’+2′.

Σουτ του Παπαποστόλου μπλοκάρει ο Παπαδόπουλος στο 55′.

Μεγάλη ευκαιρία με τον Παπαποστόλου το σουτ η μπάλα άουτ κοντά από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου στο 67′.

 Κοντινό πλασέ του Αλεξόπουλου και η μπάλα στα δίχτυα το 0-1 στο 72′.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

 Ριζαριό: Χαντζής, Γιουβρής(Καταραχιάς 91′), Αναγνώστου, Μπαταγιάννης(Κέφος Ι. 94′), Μαράβας, Παπακώστας, Κεραμάς, Μπαμπούρης(Ζαμπραϊλας 87′), Κοθράς Δ., Κέφος Μ., Παπαποστόλου(Στεφόπουλος 73′)

Πηγή: Παπαδόπουλος, Τεντολούρης, Δάσσιος, Μαγουλιώτης, Ντόσας, Αλεξόπουλος(Λεγάκης 82′), Παπαθανασίου(Δημητρίου 57′), Κατσάρας, Λάππας(Τσικρικάς 93′), Μπέτσας, Ξαγαράς Αθ

trikalascore.gr