Άκουσε τα προβλήματα των αγροκτηνοτρόφων της Καλαμπάκας η υφ. Ολυμπία Τελιγιορίδου

Με αγρότες και κτηνοτρόφους της Καλαμπάκας συναντήθηκε σήμερα η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Όπως κατέγραψε το Tv10.gr υφυπουργός ΥΠΑΑΤ, συνοδευόμενη από τους βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλο, Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστο Σιμορέλη, καθώς και από τοπικά κομματικά στελέχη έφτασε λίγο μετά τις 11 το πρωί στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμπάκας «Τα Μετέωρα».

Εκεί, την υποδέχτηκαν ο πρόεδρος Δημήτρης Κόττης, ο οποίος στη συνέχεια της έθεσε τα προβλήματα του αγροτικού κόσμο, ζητώντας παράλληλα τη στήριξη της Κυβέρνησης. Προβλήματα γνωστά, όπως το ασφαλιστικό – φορολογικό, οι ελληνοποιήσεις, οι αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ και οι τιμές του γάλακτος.

Από την πλευρά της, η κα. Τελιγιορίδου, αφού χαρακτήρισε δίκαια τα αιτήματά τους –στο μεγαλύτερο μέρος-, αναφέρθηκε στην δυναμική και τα πλεονεκτήματα που έχει ο αγροτικός τομέας, ενώ τους ενημέρωσε για τις πολιτικές αντιμετώπισης που σχεδιάζει το Υπουργείο.

Το πρόγραμμα της υφυπουργού περιλαμβάνει επίσης συνάντηση με τα μέλη της Ν.Ε. και του αγροτικού τομέα του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων στις 5.30 το απόγευμα, ενώ στις 7:30 θα βρεθεί στον Πλάτανο, όπου θα συναντηθεί με αγρότες της περιοχής.