«Πλημμύρισε» το Πνευματικό Κέντρο του Δ. Τρικκαίων ο Ασκληπιός με την εκδήλωση «Καλώς ανταμωθήκαμε…» (Βίντεο-φωτο)

Σ’ ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο το βράδυ της Κυριακής, ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος «Ασκληπιός» …μάγεψε τους Τρικαλινούς με την κορυφαία του ετήσια πολιτιστική εκδήλωση «Καλώς ανταμωθήκαμε…».

Στην εκδήλωση εκτός από το σύνολο των χορευτικών τμημάτων του «ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ» συμμετείχε και το πολιτιστικό σωματείο «ΧΟΡΟΣΤΑΤΕΣ» Θεσσαλονίκης.

Ξεδιπλώθηκαν παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια από τους δύο συλλόγους, από Θεσσαλία, Μακεδονία, Ήπειρο, Ανατολική Ρωμυλία και νησιά. Με γερές ρίζες από το παρελθόν , ρυθμοί, μελωδίες, ήθη και έθιμα, αναδεικνύοντας τα στοιχεία που ενώνουν τις ιδιαίτερες παραδόσεις και τους πολιτισμούς, με την βαθιά και διαφορετική κουλτούρα. Στην όμορφη αυτή βραδιά ο «Ασκληπιός» τίμησε κι ένα δικό του παιδί, έναν από τους κορυφαίους χοροδιδασκάλους τον Αποστόλη Σκρέκα, καθηγητή ΤΕΦΑΑ, για την ανεκτίμητη προσφορά του στον «ΑΣΚΛΗΠΙΟ» ως χοροδιδάσκαλος και χορευτής, από την ίδρυσή του έως σήμερα, αλλά και για την μεγάλη του προσφορά στον λαϊκό μας πολιτισμό τον οποίο με συνέπεια και σεβασμό υπηρετεί. Είναι ιδρυτής του πολιτιστικού σωματείου «ΧΟΡΟΣΤΑΤΕΣ» Θεσσαλονίκης.