Σε σημείο μηδέν τα Trikala B.C

Στο σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, βγήκαν στην επιφάνεια τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν το τελευταίο διάστημα τα Trikala B.C και τα οποία καθιστούν το μέλλον της ομάδας εξαιρετικά αμφίβολο

Η ομάδα παρατάχτηκε σήμερα στο κλειστό με μόλις 7 παίκτες, ενώ όπως τόνισε ο Φώτης Τακιανός μετά το τέλος του ματς και οι τρεις Αμερικάνοι που έπαιξαν σήμερα, πιθανώς να αποτελέσουν παρελθόν.

Η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει, η ομάδα βαθμολογικά έχει μείνει πίσω και πλέον για κάποιους τα πράγματα φαίνονται μη αναστρέψιμα, αν και ο Τακιανός, πιστεύει ότι μπορεί να υπάρξει…επιστροφή.

Τα παραπάνω γεγονότα, πάγωσαν σε μεγάλο βαθμό και τους φιλάθλους που βρέθηκαν σήμερα στο κλειστό και ήταν κυρίαρχο θέμα συζήτησης κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Το μπαλάκι λοιπόν πηγαίνει στη διοίκηση και αποκλειστικά σε αυτή καθώς και ο προπονητής φρόντισε να το ρίξει εκεί.

Ο κ. Τακιανός υπογράμμισε ότι έχει ήδη βρει τους παίκτες που θέλει να πάρει και ότι εάν υπάρξει ενίσχυση τα Τρίκαλα μπορούν να παλέψουν για την παραμονή.

Τα πράγματα κρέμονται αυτή τη στιγμή από μία κλωστή. Ο χρόνος είναι περιορισμένος και πρέπει μέσα στο διάστημα των 17 ημερών μέχρι το επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις ενίσχυσεις και τα Τρίκαλα να συνεχίσουν να παλεύουν μέχρι τέλους.

Βέβαια, η διοίκηση είναι εκείνη που καλείται άμεσα να κάνει τις κινήσεις της και η ομάδα να αποφύγει τη διάλυση, κάτι που αν συμβεί θα αποτελέσει το χειρότερο τέλος για μία ομάδα που μας έκανε όλα αυτά τα χρόνια υπερήφανους σαν Τρίκαλα.

Ο προπονητής δήλωσε ότι είναι αποφασισμένος μέχρι τέλους να μείνει στα Τρίκαλα και να δώσει τον αγώνα του, αρκεί βέβαια να υπάρξει ενίσχυση, δήλωση που σίγουρα τον τιμάει.

Οι φίλαθλοι που παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, σήμερα γέμισαν το κλειστό, περιμένουν «απαντήσεις» από τη διοίκηση και γενικώς χρειάζεται συσπείρωση από όλους σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, εάν θέλουμε τα Τρίκαλα να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τις πιθανότητες παραμονής, για να έχουμε και του χρόνου ομάδα στην κορυφαία κατηγορία.

trikalascore