Τρίκαλα: Συνεχίζεται η κριτική στον Παπαστεργίου για τον συνωστισμό στην φωταγώγηση του δέντρου

Τρίκαλα: Συνεχίζεται η κριτική στον Παπαστεργίου για τον συνωστισμό στην φωταγώγηση του δέντρου

Δεν έχει τελειωμό η σκληρή κριτική

Δεν έχει τέλος η σφοδρή θύελλα αντιδράσεων που έχει ξεσπάσει στα Τρίκαλα για τον Δήμαρχο και συνεχίζεται η κριτική στον Παπαστεργίου για τον συνωστισμό στην φωταγώγηση του δέντρου.

Αιχμηρός είναι και από την πλευρά του, ο δημοτικός σύμβουλος Στέφανος Βαβύλης, κάνοντας σκληρή κριτική στον Παπαστεργίου για τον συνωστισμό στην φωταγώγηση του δέντρου.

Έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

Η αλήθεια είναι ότι ψυχολογικά το δεύτερο lockdown έχει αποδειχτεί πολύ πιο δύσκολο. Και όλοι μας χρειαζόμαστε μικρές δόσεις αισιοδοξίας και αισθητικής τέρψης. Το χριστουγεννιάτικο κλίμα μπορεί να αποτελέσει ένα ψυχολογικό στήριγμα. Επ’ ουδενί όμως όλα αυτά δεν αποτελούν λόγο ή δικαιολογία για να μην τηρούμε τα υγειονομικά μέτρα, για να υποβαθμίζουμε την προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής.

Αποτελεί και έλλειψη σεβασμού απέναντι σε όλους αυτούς, οι οποίοι μολονότι και αυτοί φέρουν τα ψυχολογικά σημάδια του lockdown, επιλέγουν να μείνουν σπίτι, να αποφεύγουν το συνωστισμό και να προστατέψουν τους συνανθρώπους τους και κατ’ επέκταση το εθνικό σύστημα υγείας. Πραγματικά και εγώ θα ήθελα πολύ να είμαι στην πλατεία και να δω τη φωταγώγηση του δέντρου, να πάρω μια δόση Χριστουγέννων, αλλά όπως και τόσοι άλλοι, εν συνειδήσει αποφάσισα ότι δυστυχώς φέτος θα στερηθώ κι αυτό, όπως και πολλές άλλες όμορφες στιγμές, έτσι ώστε να μπορούμε του χρόνου να κάνουμε γιορτές με όλους τους αγαπημένους μας ανθρώπους και να μπορεί η πόλη μας να είναι και πάλι η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων.

Όμως εν προκειμένω η ευθύνη βαρύνει απόλυτα το Δήμαρχο. Όπως πολύ ωραία είδαμε τα φώτα στο Ληθαίο και μας μετέφερε σε αυτό το κλίμα των γιορτών, έτσι θα μπορούσε να γίνει και η φωταγώγηση του δέντρου χωρίς φαμφάρες και προσκλήσεις. Θα μπορούσε κάλλιστα η φωταγώγηση να γίνει μετά τις 21:00 και δίχως πρότερη ανακοίνωση, για να είναι βέβαιο ότι θα αποφευχθεί ο συνωστισμός. Είναι δεδομένο ότι με την πίεση που βιώνουμε, όλοι ψάχνουμε αφορμές εξωστρέφειας και συναναστροφής. Και ο Δήμαρχος έδωσε την αφορμή απλόχερα, το αποτέλεσμα της οποίας εύκολα μπορούσε να αναμένει κανείς. Η ανάγκη απόδειξης της επικοινωνιακής δεινότητας της δημοτικής αρχής είχε ως αποτέλεσμα την μαζική προσέλευση του κόσμου και την έκθεση μας σε υγειονομικό κίνδυνο.

Πιθανώς και μακάρι να μην κόλλησε κανένας. Αυτό όμως δεν αναιρεί την έλλειψη ατομικής υπευθυνότητας. Και σε κάθε περίπτωση αυτή τη συγκεντρωμένη έλλειψη ατομικής υπευθυνότητας την προκάλεσαν ολίγοι, οι οποίοι έχουν και θεσμική και μεγαλύτερη ευθύνη.

Πιστέψτε με και εγώ θα ήθελα να βρίσκομαι εκεί και να γιορτάσω όπως τις προηγούμενες χρονιές, αλλά φέτος αποφάσισα ότι ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΠΙΤΙ.

Την ευκαιρία δεν έχασε και ο Δημήτρης Παπαθανασίου, κάνοντας και αυτός τη δική του κριτική στον Παπαστεργίου για τον συνωστισμό στην φωταγώγηση του δέντρου

Δίνοντας στα κινητά τους τον κωδικό “παιδική χαρά Παπαστεργίου” δεκάδες συμπολίτες (κυρίως δημοτικοί σύμβουλοι και δημοτικοί υπάλληλοι)  συνωστίστηκαν χωρίς αποστάσεις για να θαυμάσουν τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου…λες και 50 χρόνια τώρα ανάβουμε άλλο δέντρο στα Τρίκαλα!!!

Αγαπητοί συμπολιτες μια καραντίνα μέχρι να σβήσει ο ήλιος … σας αξίζει.

Δείτε επίσης:

Ζωντανά μέσω youtube φέτος η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στα Τρίκαλα!

Η πανδημία θα «αποφασίσει» για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Ρε σεις μήπως μας δουλεύει ο Δήμαρχος; (εκτός κι αν είναι άλλος στο βίντεο)…

Σχετικά άρθρα

Στην ίδια κατηγορία