Τρίκαλα: Λίφτινγκ στα πεζοδρόμια της λαϊκής αγοράς

Τρίκαλα: Λίφτινγκ στα πεζοδρόμια της λαϊκής αγοράς

Αρχές Φεβρουαρίου η λειτουργία της νέας λαϊκής

Λίφτινγκ γίνεται στα πεζοδρόμια της λαϊκής αγοράς στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα επί των οδών Ηρώων Αλβανικού Μετώπου και 28ης Οκτωβρίου, μια ανάσα πριν λειτουργήσει και πάλι η λαϊκή αγορά στον φυσικό της χώρο, παρουσιάζοντας βέβαια πλέον μια εντελώς διαφορετική εικόνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV10.gr, η νέα λαϊκή αγορά της πόλης, που θα πληροί ευρωπαϊκές προδιαγραφές αναμένεται να ξεκινήσει την λειτουργία στο φυσικό της χώρο περίπου στις αρχές Φεβρουαρίου.

Όπως δήλωσε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δήμου Τρικκαίων, αρμόδιος για θέματα της Λαϊκής Αγοράς, Φόρης Ρόμπος, μιλώντας στο TV10.gr, οι εργασίες βρίσκονται στην τελική ευθεία και αναμένεται να ολοκληρωθούν την επόμενη εβδομάδα.

Ο ίδιος μάλιστα τόνισε ότι η νέα Λαϊκή της πόλης θα λύσει το χρόνιο πρόβλημα που ταλάνιζε πωλητές και καταναλωτές και πλέον την θέση του θα πάρει μια νέα πιο ανθρώπινη εικόνα. Συγκεκριμένα, θα υπάρχει διακριτός χώρος, και ο καταναλωτής θα μπορεί να κάνει την βόλτα του, χωρίς να ενοχλείται ή να κινδυνεύει από διερχόμενα αυτοκίνητα ή λεωφορεία.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Τετάρτη ξεκίνησε η τοποθέτηση τεντών στις νησίδες, ενώ από την περασμένη Παρασκευή ξεκίνησαν τα έργα στις οδούς Ηρώων Αλβανικού Μετώπου και 28ης Οκτωβρίου, καθώς ο Δήμος Τρικκαίων αλλάζει το κέντρο της πόλης με οφέλη για παραγωγούς και καταναλωτές, δίνοντας έμφαση στους πεζούς.

Όπως προαναφέρθηκε, αυτές τις μέρες γίνεται το λίφτινγκ στα πεζοδρόμια της λαϊκής αγοράς στα Τρίκαλα. Σε πρώτη φάση, κατασκευάζονται τα πεζοδρόμια από την πλευρά της οδού Ηρώων Αλβανικού Μετώπου, ενώ παράλληλα για να μη δημιουργηθεί μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα, πρώτα θα γίνουν έργα στο τμήμα της οδού Ηρώων Αλβανικού Μετώπου, από την οδό 21ης Αυγούστου (κεντρική πλατεία) μέχρι την οδό Μιαούλη (πίσω από την πρ. Νομαρχία), και στη συνέχεια από την οδό Μιαούλη μέχρι την οδό Κολοκοτρώνη.

Δείτε επίσης:

Παίρνει την τελική της μορφή η λαϊκή αγορά στα Τρίκαλα

Σχετικά άρθρα

Στην ίδια κατηγορία