Θλίψη για τον θάνατο 56χρονου Τρικαλινού από κορονοιό

Θλίψη για τον θάνατο 56χρονου Τρικαλινού από κορονοιό

Ακόμη ένας συμπολίτης θύμα της πανδημίας

Σοκ και θλίψη προκαλεί η είδηση για τον θάνατο 56χρονου Τρικαλινού από κορονοιό

Πρόκειται για τον Αποστόλη Κωσταρέλλο, Πολιτικό Μηχανικό, όπου ζούσε με την οικογένεια του και δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά στη Θεσσαλονίκη.

Πριν ένα μήνα περίπου διαγνώστηκε θετικός τον covid-19 και νοσηλευόταν, δίνοντας γενναία μάχη για τη ζωή του. Δυστυχώς, χθες δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

 Άνθρωπος με χιούμορ, αγαπητός και δραστήριος και όπως προαναφέρθηκε η είδηση για τον άδικο και απρόσμενο θάνατο 56χρονου Τρικαλινού που πάλεψε με τον κορονοιό προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Αγαπούσε την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Νέα Πεύκη και την επισκεπτόταν όποτε μπορούσε.

Αυξήθηκε το ιικό φορτίο στα Τρίκαλα

Πάντως μπορεί τα νέα από τα rapid tests καθημερινά στα Τρίκαλα να είναι αισιόδοξα, όμως ο ΕΟΔΥ δίνει μια αύξηση για τα Τρίκαλα και το ιικό φορτίο έχει αυξηθεί.

Γεγονός που αποδεικνύεται και από τα περιστατικά που φτάνουν στο Νοσοκομείο Τρικάλων και τις τελευταίες μέρες είναι αυξημένα.

Χθες στην ημερήσια έκθεση ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε για το νομό Τρικάλων 15 νέα κρούσματα covid-19.

Τέλος υπενθυμίζεται πως τα Τρίκαλα από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα μετρούν 75 νεκρούς, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, ο καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του Υπουργείου Υγείας Χρήστος Χατζηχριστοδούλου.

Δείτε επίσης:

ΕΟΔΥ: 15 νέα κρούσματα στα Τρίκαλα το τελευταίο 24ωρο

Τέσσερα θετικά κρούσματα στην παλιά Ζωαγορά στα Τρίκαλα

75 νεκρούς από κορωνοϊό μετρούν τα Τρίκαλα

Σχετικά άρθρα

Στην ίδια κατηγορία