Ταξιδεύοντας στα Τρίκαλα και στον «Μύλο των Ξωτικών» ένα χρόνο πριν

Ταξιδεύοντας στα Τρίκαλα και στον «Μύλο των Ξωτικών» ένα χρόνο πριν

Η πόλη τέτοια εποχή ήταν πλημμυρισμένη από κόσμο

Άκρως διαφορετικά είναι τα φετινά Χριστούγεννα, λόγω των συνθηκών που έχουν ανακύψει από την υγειονομική κρίση. Ας θυμηθούμε όμως και ας ταξιδέψουμε στα Τρίκαλα και στον «Μύλο των Ξωτικών» ένα χρόνο πριν

Τα Τρίκαλα, η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, κάθε χρόνο τέτοια εποχή ήταν πλημμυρισμένα από κόσμο, ντόπιους και επισκέπτες. Αναμφισβήτητα η πόλη και η φήμη τους έχουν διαδοθεί τόσο πολύ όλα αυτά τα χρόνια που αποτελούν έναν από τους κορυφαίους προορισμούς στη χώρα μας.

Μετά από 9 χρόνια λειτουργίας του Μύλου των Ξωτικών στα Τρίκαλα, φέτος η πραγματοποίησή του δεν κατέστη δυνατή λόγω των συνθηκών προκαλώντας θλίψη τόσο στον επιχειρηματικό κόσμο όσο και στους πολίτες.

Το TV10.gr, σε μια προσπάθεια να σας βάλει και πάλι στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα μέσω ενός βίντεο θέλει να σας ταξιδέψει στα Τρίκαλα και στον «Μύλο των Ξωτικών» ένα χρόνο πριν, παρουσιάζοντας μια εντυπωσιακή ξενάγηση στο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο, ένα χρόνο πριν για να θυμηθούμε όμορφες εικόνες που όλοι μας έχουμε ανάγκη τις ημέρες  αυτές.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δούμε ποιο είναι το μυστικό της συνταγής της επιτυχίας του Μύλου των Ξωτικών, μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη για τον Μύλο από τον Γιάννη Κωτούλα και πολλά άλλα.


Ταξιδεύοντας «Μύλο των Ξωτικών»

Μια εντυπωσιακή ξενάγηση στο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο

Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο Μύλος των Ξωτικών κάθε χρόνο κατάφερνε να είναι πιο εντυπωσιακός από τον προηγούμενο, καθώς μετατρεπόταν με μεγάλη επιτυχία σε έναν επίγειο παράδεισο για μικρούς και μεγάλους.

Πάντως το πολύ όμορφα στολισμένο κέντρο της πόλης δίνει μια ικανοποιητική πινελιά Χριστουγέννων στην πόλη κάνοντας τους πολίτες να άρουν το πέπλο της μαυρίλας που τους σκεπάζει εδώ και καιρό.

Αξίζει να επισημανθεί πώς να και αυτή τη χρονιά αν και δεν μπορούμε να πάμε στο χωριό  του Αι Βασίλη, η e-Trikala και ο Δήμος Τρικκαίων ετοίμασαν διαδικτυακά μια σειρά γιορτινών ηλεκτρονικών δράσεων για να μας κρατήσουν συντροφιά. Τα παιδάκια μπορούν φέτος να συνομιλήσουν διαδικτυακά με το Αι Βασίλη ο οποίος είναι ήδη στη θέση του, έτοιμος να μιλήσει μαζί τους! Μπείτε τώρα στον παρακάτω σύνδεσμο, ακολουθείστε τις οδηγίες και δείτε τον ζωντανά! Μην ξεχάσετε να ζητήσετε και το δωράκι σας για φέτος.

Δείτε επίσης:

Τρίκαλα: Χριστουγεννιάτικο χωριό η κεντρική πλατεία

Τρίκαλα – Χριστούγεννα: Οι Καρυοθραύστες «πλημμύρισαν» την πόλη

Σχετικά άρθρα

Στην ίδια κατηγορία