Στο πλευρό των επιχειρήσεων που πλήττονται στα Τρίκαλα

Στο πλευρό των επιχειρήσεων που πλήττονται στα Τρίκαλα

Δίπλα στις επιχειρήσεις, η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Τρικάλων

Να αξιοποιήσει στο έπακρον, όλα τα μέτρα και όλα τα χρηματοδοτούμενα εργαλεία που ανακοινώνονται κατά καιρούς από την Κυβέρνηση, προς όφελος των επιχειρήσεων σκοπεύει το Επιμελητήριο Τρικάλων για το επόμενο χρονικό διάστημα, σε μια προσπάθεια να σταθεί στο πλευρό όσων πλήττονται.

Η χρονιά που έφυγε, αδιαμφισβήτητα υπήρξε μια από τις δυσκολότερες χρονιές για τις επιχειρήσεις, εξαιτίας των lockdown που επιβλήθηκαν- μια στις 3 έχουν διακόψει τη λειτουργία τους- και κανείς δε γνωρίζει πως θα εξελιχθεί το 2021 και πότε θα μπει ένα τέλος στην πανδημία, ώστε όλα να επανέλθουν σε ρυθμούς καθημερινότητας.

Στο πλαίσιο αυτό και με στόχο να σταθεί δίπλα στις επιχειρήσεις, η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Τρικάλων προσπαθεί να διαχειριστεί, με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, αξιοποιώντας στο έπακρον όλα τα προγράμματα στήριξης που ανακοινώνονται κατά καιρούς από τα αρμόδια Υπουργεία.

«Αυτή την περίοδο κάνουμε διαχείριση της κατάστασης και των προβλημάτων που έχουν προκύψει, λόγω του κορωνοϊού» ανέφερε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλης Γιαγιάκος. Όπως είπε «ακόμα δε γνωρίζουμε τι θα γίνει.

Το λιανεμπόριο παραμένει κλειστό και οι επιχειρήσεις βιώνουν μια περίοδο γεμάτη ανασφάλεια» πρόσθεσε. Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα δοθεί βαρύτητα στον τουρισμό και στην περαιτέρω προβολή του meterorisimo.

Η ιστοσελίδα είναι έτοιμη και μέσω αυτής θα γίνει η προώθηση του όλου εγχειρήματος, ενώ καταγράφεται και αύξηση των συμμετοχών.

Ως γνωστόν, το “Meteorisimo” έχει ως αντικείμενο την παρουσίαση και διάδοση της τρικαλινής γαστρονομίας και τον τοπικών προϊόντων, τα οποία διατίθενται μέσω των καταστημάτων εστίασης, των καταστημάτων λιανικού εμπορίου και των εταιριών παραγωγής τροφίμων και ποτών στο καταναλωτικό κοινό.

Χαρακτηριστικά τοπικά Τρικαλινά αγροδιατροφικά προϊόντα και παραδοσιακά εδέσματα που αναδεικνύουν τη γαστρονομική παράδοση των Τρικάλων!

Σύμφωνα με τον κ. Γιαγιάκο θα γίνουν στοχευμένες δράσεις και επαφές με στόχο την προώθηση και την προβολή του, σε συνεργασία με τον φορέα τουρισμού που έχει συσταθεί στο ν. Τρικάλων.

Δείτε επίσης

Τρίκαλα: Λουκέτο καραδοκεί στις 2 από τις 3 επιχειρήσεις εστίασης

Σχετικά άρθρα

Στην ίδια κατηγορία