Σχολεία Τρικάλων: Κορωνοϊός VS κρυοπαγήματα

Σχολεία Τρικάλων: Κορωνοϊός VS κρυοπαγήματα

Μάθημα με ανοιχτά παράθυρα και..παγετό!

Όπως είναι γνωστό μετά την επέλαση της Μήδειας που οδήγησε ξανά τους μαθητές στην τηλεκπαίδευση, την Πέμπτη άνοιξαν ξανά οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων της πόλης.

Και κάπως έτσι οι μαθητές (όσοι βρήκαν το θάρρος) επέστρεψαν και πάλι στα θρανία τους και στην δια ζώσης εκπαίδευση, με τις συνθήκες αυτή τη φορά να είναι ακόμη πιο δύσκολες, λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας και του παγετού.

Ωστόσο οι μαθητές βρέθηκαν αντιμέτωποι με το εξής δίλημμα: να προστατευτούν από τον κορωνοϊό ανοίγοντας τα παράθυρα, με τον κίνδυνο των κρυοπαγημάτων να καραδοκεί  ή να παραμείνουν κλειστά τα παράθυρα αυξάνοντας τις πιθανότητες της διάδοσης του κορωνοϊού.

Μήπως αντί να τεθούν οι προβληματισμοί αυτοί θα έπρεπε να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία για τις δύο αυτές ημέρες;; Να αναφερθεί βέβαια ότι αρκετοί ήταν οι γονείς που επέλεξαν να μην στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο, κίνηση απόλυτα δικαιολογημένη.

Τρικαλινοί παρέλαβαν …χασίς μέσω του Υπεραστικού ΚΤΕΛ!

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Στην ίδια κατηγορία