Ρίχνουν 1 εκ. ευρώ στο οδικό δίκτυο Αγοραστός – Μιχαλάκης

Βελτίωση του δρόμου Καλογριανή - Γέφυρα Κουκουράβα

Έργα ουσίας για την ασφάλεια των πολιτών

Συνεχίσουν ακάθεκτοι να βελτιώνουν το οδικό δίκτυο Αγοραστός – Μιχαλάκης, με έργα ουσίας και μόνο στόχο την ασφάλεια των οδηγών

Συγκεκριμένα, εργασίες οδικής ασφάλειας ύψους 1.000.000 ευρώ στο δίκτυο της Π.Ε. Τρικάλων δρομολογεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας έδωσε το πράσινο φως για τη δημοπράτηση των έργων:

-Συντήρηση ασφαλτοστρωμένου εθνικού δικτύου Π.Ε. Τρικάλων, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ και

-Συντήρηση ασφαλτοστρωμένου επαρχιακού δικτύου Π.Ε. Τρικάλων, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.

«Η Θεσσαλία διαθέτει από το πιο σύγχρονα και ασφαλή οδικά δίκτυα στη χώρα, χάρη στη συστηματική και αδιάκοπη δουλειά των τεχνικών υπηρεσιών της. Επενδύουμε συνεχώς σε υποδομές αναβάθμισης του οδικού δικτύου, που ικανοποιούν τις επιθυμίες των ανθρώπων για ασφαλή μετακίνηση. Όλα τα έργα της Περιφέρειας Θεσσαλίας δημιουργούν θέσεις εργασίας σε δύσκολες εποχές και φέρνουν χρήμα στην τοπική, πραγματική οικονομία» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Συντηρούν τις σήραγγες του οδικού δικτύου

Αγοραστός – Μιχαλάκης όμως συνεχίζουν με διάφορα έργα να επενδύουν στο οδικό δίκτυο. Επίσης, συντηρούν τις σήραγγες

Τη σύμβαση του έργου «Συντήρηση -λειτουργία σηράγγων οδικού δικτύου Π.Ε. Τρικάλων 2020 – 2021», προϋπολογισμού 240.000 ευρώ, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Το έργο αφορά στη συντήρηση των σηράγγων που βρίσκονται στις θέσεις Γκρόπα, Πλάκες, Μεσοχώρα, Αετός, Παχτουριό και Αγία Κυριακή.

«Ξεκινά το επόμενο διάστημα ένα σημαντικό έργο για την ενίσχυση της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Τρικάλων» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός καθώς έτσι η Περιφέρεια συντηρεί τις σήραγγες του οδικού δικτύου της.

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις τεχνικές υπηρεσίες μας επενδύουμε σε υποδομές για την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπων και την ομαλή διακίνηση των εμπορευμάτων, με χρήσιμα έργα που δημιουργούν θέσεις εργασίας και τονώνουν την τοπική οικονομία» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Με σχέδιο και προγραμματισμό και αξιοποιώντας κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο παρεμβαίνουμε και κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να μην υπάρχουν προβλήματα και να είναι ασφαλής η προσβασιμότητα» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Δείτε επίσης:

Ξεκινούν οι εργασίες στον Περιφερειακό Μεγαλοχωρίου

Βελτιώνει το δρόμο Νέα Πεύκη –Καψάλι η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Βελτιώνεται ο δρόμος από Αγία Παρασκευή – Αθαμανία – Παλιοχώρι Γαρδικίου

Σχετικά άρθρα

Στην ίδια κατηγορία