Ρε σεις είναι καλά ο Δήμαρχος;

ΕΟΔΥ: 17 νέα κρούσματα στα Τρίκαλα το τελευταίο 24ωρο

Κινήσεις πανικού από τον Δημήτρη Παπαστεργίου

Ρε σεις είναι καλά ο Δήμαρχος ή μας δουλεύει; Το μόνο σίγουρο είναι πως ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε…

Δεν εξηγείτε διαφορετικά αυτό που συνέβη με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου το βράδυ της Παρασκευής, όπου ο Δήμος Τρικκαίων ανακοίνωσε πως θα γίνει τελετή, η οποία θα μεταδιδόταν διαδικτυακά. Πολλοί από τους Τρικαλινούς όμως έσπευσαν να δώσουν το παρόν στην κεντρική πλατεία της πόλης γα να απολαύσουν το θέαμα και να τονώσουν την ψυχολογία τους.

Ρε σεις είναι καλά ο Δήμαρχος; Την στιγμή που τα Τρίκαλα βρίσκονται στις πιο επιβαρυμένες περιοχές covid -19 η Δημοτική Αρχή θα έπρεπε να αποφύγει τις όποιες φιέστες και να προβλέψει την κατάσταση που η ίδια δημιούργησε, συνωστίζωντας τον κόσμο στην κεντρική πλατεία.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ υπέπεσε για ακόμη μια φορά σε φάουλ, για ένα ζήτημα μάλιστα που μας κουνούσε το χέρι, ρίπτοντας ευθύνες στους πολίτες και την στάση τους, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ρε σεις, μήπως πρέπει να ξαναδούμε το θέμα του κορωνοϊού;

Δεν σας κρύβω πως στα Τρίκαλα, μέρα με τη μέρα, ανησυχώ πολύ περισσότερο.

Τα κρούσματα στην περιοχή μας αυξάνονται, πολλοί από εμάς συνεχίζουμε να πιστεύουμε πως μάλλον για κάποιον μεταφυσικό λόγο, ο κορωνοϊός δεν μας αφορά, δεν θα κολλήσουμε, δεν θα πάθουμε τίποτε, όμως τα νούμερα μας διαψεύδουν…».

Μάλιστα, συνέχισε να κάνει το ένα λάθος πίσω από το άλλο και να προχωρά σε κινήσεις πανικού! Για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να κρύψει κάτω από το χαλί το πρόβλημα που ο ίδιος προκάλεσε, ο Δήμαρχος φρόντισε να κατέβει το βίντεο από τη σελίδα του Δήμου.

Φυσικά, όλο αυτό το πανηγυράκι προκάλεσε τις εύλογες αντιδράσεις, τόσο της αντιπολίτευσης, όσο και πολλών πολιτών.

Παραθέτουμε κάποιες από τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Στο σημείο αυτό, να υπενθυμίσουμε την πρόθεση της δημοτικής Αρχής και της e-trikala να υλοποιήσουν μια σειρά χριστουγεννιάτικων δράσεων, όπως η λειτουργία παγοδρομίου και καρουζέλ στο κέντρο της πόλης, εφόσον παρθεί το πράσινο «φως» από τις αρμόδιες Αρχές. Και σε αυτή την περίπτωση βέβαια, τα καθημερινά κρούσματα covid – 19 δεν πτοούν τον Δήμαρχο.

Σχετικά άρθρα

Στην ίδια κατηγορία