Πρόεδρος ΚΕΔΕ: Λαλίστατος & εύθικτος για όλα, αλλά όχι για τις «εξυπηρετήσεις»

Τι κρύβεται πίσω από την εικόνα του φιλελεύθερου και μεταρρυθμιστή πολιτικού

Λαλίστατος ήταν για ακόμα μία φορά κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ της ΚΕΔΕ  ο πρόεδρος της Ένωσης Δημήτρης Παπαστεργίου. Μίλησε για όλα τα θέματα: Από τη Μήδεια και τους εμβολιασμούς έως τον εκλογικό νόμο (σ.σ. γι’ αυτόν, κυρίως, καθώς βλέπει ότι αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τους πολιτικούς του προϊσταμένους στο Μέγαρο Μαξίμου).

Μάλιστα, αν και τα μάζεψε, εμφανίστηκε, δήθεν, θιγμένος από την αποκάλυψη της aftodioikisi.gr ότι στο προηγούμενο ΔΣ της ΚΕΔΕ ζήτησε να εμβολιαστούν κατά προτεραιότητα και οι δήμαρχοι.

Μόνο για ένα θέμα δεν μίλησε ο, κατά τα άλλα εύθικτος, πρόεδρος της ΚΕΔΕ, αποκαλύπτοντας για μια ακόμη φορά τι κρύβεται πίσω από την εικόνα του φιλελεύθερου και μεταρρυθμιστή πολιτικού που επιχειρεί να φιλοτεχνήσει σκορπώντας αφειδώς τα χρήματα των πολιτών για να γίνει ευρωβουλευτής:

Για την αποκάλυψη της ιστοσελίδας ότι υπογράφει αδιαφανείς συμβάσεις, οι οποίες έχουν ως στόχο, όπως ομολόγησε κυνικά ο στενός τους συνεργάτης, πρόεδρος του ΙΤΑ και δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, «εξυπηρετήσεις».

Γιατί δεν μας λέει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ ποιες είναι αυτές οι εξυπηρετήσεις; Δεν έχουν δικαίωμα οι φορολογούμενοι πολίτες να μάθουν πού πηγαίνουν τα χρήματα, τα οποία δίνουν από το υστέρημά τους;

Όταν στις 29/11/19 ο κ. Παπαστεργίου εκλεγόταν (με την αμέριστη στήριξη του Μαξίμου) στη θέση του προέδρου της ΚΕΔΕ δήλωνε ότι «η Αυτοδιοίκηση έδειξε ξεκάθαρα ότι θέλει να περάσει στην επόμενη ημέρα».

Σχεδόν 14 μήνες μετά αποδεικνύεται από μια σειρά γεγονότων, που ξεκινούν από τις μάσκες – «κουκούλες» και καταλήγουν στις «εξυπηρετήσεις», ότι ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔΕ την οδηγεί πολύ βαθιά στην προηγούμενη.

Και γι’ αυτό ίσως έχει κρατήσει δίπλα του το «δεξί» χέρι του πρώην προέδρου της ΚΕΔΕ και νυν περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη (σ.σ. που επίσης τον στήριξε στο παρασκήνιο), ο οποίος, είναι υπηρέτης δύο αφεντάδων. ‘Η μήπως ενός;

Ξεμπλόκαρε η πλατφόρμα για τις ηλικίες 75-79 στα Τρίκαλα

Θρήνος στα Τρίκαλα: Πέθανε ο Χρήστος Κατσιάβας

Επιλέγουν την εθελούσια έξοδο οι Τρικαλινοί εργαζόμενοι των ΕΛΤΑ

Ν. Παπακώστας: Οι λαϊκές επιτελούν κοινωνικό έργο και αυτό δεν πρέπει να χαθεί

Ο Τρικαλινός μακιγιέρ του “Style me up”

…Και απ’ το τρανό Γαρδίκι!

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Στην ίδια κατηγορία