Παίρνει την τελική της μορφή η λαϊκή αγορά στα Τρίκαλα

Παίρνει την τελική της μορφή η λαϊκή αγορά στα Τρίκαλα

Τοποθετούνται και οι τέντες

Την τελική της μορφή παίρνει η λαϊκή αγορά στα Τρίκαλα, αφού συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς οι εργασίες, ενώ σήμερα ξεκίνησε η τοποθέτηση τεντών στις νησίδες.

Σύντομα μάλιστα αναμένεται να λειτουργήσει και πάλι η λαϊκή αγορά στον φυσικό της χώρο, πληρώντας πλέον ευρωπαϊκές προδιαγραφές, ένα έργο που περίμεναν πολλά χρόνια για την υλοποίησή του παραγωγοί, πωλητές και πολίτες.

Η ολοκλήρωση των εργασιών στη λαϊκή αγορά στα Τρίκαλα έχει μπει στην τελική της μορφή, αφού πλέον οι αρμόδιοι ετοιμάζουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες-πινελιές, ενώ ακολουθεί η διαμόρφωση των πεζοδρομίων.

Υπενθυμίζεται ότι από την περασμένη Παρασκευή ξεκίνησαν τα έργα στις οδούς Ηρώων Αλβανικού Μετώπου και 28ης Οκτωβρίου, καθώς ο Δήμος Τρικκαίων αλλάζει το κέντρο της πόλης με οφέλη για παραγωγούς και καταναλωτές, δίνοντας έμφαση στους πεζούς.

Σε πρώτη φάση, κατασκευάζονται τα πεζοδρόμια από την πλευρά της οδού Ηρώων Αλβανικού Μετώπου, ενώ παράλληλα για να μη δημιουργηθεί μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα, πρώτα θα γίνουν έργα στο τμήμα της οδού Ηρώων Αλβανικού Μετώπου, από την οδό 21ης Αυγούστου (κεντρική πλατεία) μέχρι την οδό Μιαούλη (πίσω από την πρ. Νομαρχία), και στη συνέχεια από την οδό Μιαούλη μέχρι την οδό Κολοκοτρώνη.

Δείτε επίσης:

Νέα πεζοδρόμια στη λαϊκή αγορά

Προχωρούν οι εργασίες για την ανάπλαση της λαϊκής στα Τρίκαλα

Σχετικά άρθρα

Στην ίδια κατηγορία