Κουνάβι έριξε το ρεύμα στα Τρίκαλα

κουναβι τρικαλα

Διακοπή ρεύματος σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην πόλη των Τρικάλων

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV10.gr η μισή πόλη βυθίστηκε στο σκοτάδι όταν ένα κουνάβι βρέθηκε στον υποσταθμό της ΔΕΗ επί της οδού Μακεδονίας, περίπου στις 5.11 τα ξημερώματα, και προκάλεσε βλάβη με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ρεύμα

Οι τεχνικοί κινήθηκαν γρήγορα και διόρθωσαν την βλάβη λίγο αργότερα, με αποτέλεσμα η πόλη των Τρικάλων να έχει και πάλι ηλεκτρικό ρεύμα μετά από 40 λεπτά.

Οταν άτυχα ζώα προκαλούν… διακοπή ρεύματος


Το υπερσύγχρονο σιδηροδρομικό σύστημα με τα πιο γρήγορα τρένα του κόσμου στην Ιαπωνία παρουσίασε βλάβη στα τέλη του Μαΐου και δεν πάει ο νους σας ποιος ήταν ο… υπαίτιος της αναστάτωσης.

Ενας γυμνοσάλιαγκας!
Το άτυχο ζώο ακούμπησε σε κάποιο ηλεκτρικό καλώδιο του δικτύου από το οποίο και απανθρακώθηκε. Οι τεχνικοί εντόπισαν τον νεκρό γυμνοσάλιαγκα που έγινε η αιτία να σταματήσουν τα πάντα για αρκετή ώρα την 30η Μαΐου.

Να σημειώσουμε ότι αυτή την εβδομάδα θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στα Τρίκαλα αλλά και σε χωριά των Τρικάλων

Αναλυτικά οι διακοπές ρεύματος

Ειδοποιούνται οι καταναλωτέςτων παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΤΡΙΤΗ 8-12-2020

       α. Από ώρα 08:00-12:00 Στα Τρίκαλα: Οδός Πύλης από S/MLIDLέως τη γέφυρα Καραβόπορου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 9-12-2020

       α. Από ώρα 08:00-10:00Στο χωριά: Γόμφοι το χωρίο, αρδευτικά και Φ/Β αυτού,
καιχωριό Παλαιομονάστηρο.

ΠΕΜΠΤΗ 10-12-2020

α.Από ώρα 08:00-10:00 Στα χωριά: Κρήνη, Αχλαδοχώρι και Δίασελλο αρδευτικά και Φ/Β αυτών και μικρό τμήμα αρδευτικών του χωριού Γριζάνο.
β.Από ώρα 08:00-14:00 Στο χωρίο Κρήνη: Κεραία Cosmote, και από το χωριό προς Εθνικό δρόμο, αρδευτικά και Φ/Β αυτού .

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11-12-2020

       α.  Από ώρα 08:00-14:00 Στο χωρίο Κρήνη: Κεραία Cosmote, και από το χωριό προς Εθνικό δρόμο, αρδευτικά και Φ/Β αυτού.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

Δείτε επίσης

Κουνάβι άφησε χωρίς ρεύμα και άυπνους τους κατοίκους της ΚαλαμπάκαςΣχετικά άρθρα

Στην ίδια κατηγορία