Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων στο Ζάρκο

Ενημερώθηκαν για το μέγεθος των καταστροφών

Αντιπροσωπεία της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Τρικάλων, αποτελούμενη από τον βουλευτή Σάκη Παπαδόπουλο, τον γραμματέα Σταύρο Νταούλα, τον πρώην βουλευτή Χρήστο Σιμορέλη, τον περιφερειακό σύμβουλο Γιάννη Χάϊδο και το μέλος της Ν.Ε Δημήτρη Στάμο, επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου το Ζάρκο Τρικάλων, μετά τις μεγάλες καταστροφές που σημειώθηκαν από τον σεισμό.  

Συναντήθηκαν διαδοχικά με τον Δήμαρχο Φαρκαδόνας, τον πρόεδρο της κοινότητας, τους εκπαιδευτικούς και τους πληγέντες κατοίκους της περιοχής και ενημερώθηκαν για το μέγεθος των καταστροφών.

Επισημάνθηκε η ανάγκη για την άμεση καταγραφή των κατεστραμμένων κατοικιών και των κτηριακών υποδομών και την ταχύτατη αποζημίωση τους.

 Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ θα παραμείνει κοντά στους κατοίκους της περιοχής και θα είναι αρωγός στην κατεύθυνση της άμεσης αποκατάστασης των κατεστραμένων κατοικιών και των κτηριακών υποδομών της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Φαρκαδόνας, καλώντας σε  συστράτευση και εγρήγορση των πολιτικών, υπηρεσιακών και κοινωνικών δυνάμεων, σε μία πολύ δύσκολη στιγμή για την περιοχή μας.

Τρίκαλα: Στο ρυθμό των Ρίχτερ ολόκληρο το βράδυ

Δύσκολο το αποψινό βράδυ για τους κατοίκους του Ζάρκου (φωτο-βιντεο)

Εικόνες που κόβουν την ανάσα στο Ζάρκο Τρικάλων (βίντεο)

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Στην ίδια κατηγορία