Ευρεία παρέμβαση στην Λεπτοκαρυά

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την Υπηρεσία Καθαριότητας

Πανταχού παρών δηλώνει ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Τρικκαίων, Γιώργος Ζιώγας, προκειμένου να υλοποιήσει το όραμα μιας καθαρής και βιώσιμης πόλης, ένα όραμα που λίγο καιρό πριν φάνταζε ουτοπικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV10.gr, για ακόμη μια φορά η Υπηρεσία Καθαριότητας προχώρησε σε ευρεία παρέμβαση καθαρισμού της συνοικίας Λεπτοκαρυά εκεί ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος έγινε αποδέκτης των παραπόνων των κατοίκων που χρόνια τώρα ζητούσαν επίμονα να καθαριστεί το οικόπεδο που ανήκει στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Άμεσα υπήρξε επαφή με τους αρμόδιους του Υπουργείου και τους εκπροσώπους της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών και εκείνοι ανταποκρίθηκαν στέλνοντας μηχανήματα και χειριστές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και αρκετές μέρες γίνεται μια συντονισμένη επιχείριση καθαριότητας από τον Δήμο Τρικκαίων με μηχανήματα έργου , σάρωθρο , βυτίο και εργάτες καθαριότητας με φτυάρια και τσαπιά, σε ολόκληρη τη συνοικία.

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Στην ίδια κατηγορία