Επιμελητήριο Τρικάλων: Δωρεάν υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης στα μέλη του

Πως μπορείτε να κλείσετε ραντεβού

Το Επιμελητήριο Τρικάλων με την επανεκκίνηση της αγοράς και ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των επιχειρήσεων – μελών του, παρέχει επιπρόσθετες υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης δωρεάν.

Στο πλαίσιο αυτό, δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του να κλείσουν ραντεβού για συμβουλευτική υποστήριξη με τους εξειδικευμένους Συμβούλους του Επιμελητηρίου, ώστε να εντοπίσουν από κοινού τις ευκαιρίες που έχει η επιχείρηση τους.

Το Επιμελητήριο Τρικάλων παροτρύνει τους επιχειρηματίες να συμβάλλουν ώστε να γίνει αποτελεσματική αυτή η δράση συμβουλευτικής, απαντώντας το σύντομο ερωτηματολόγιο στο link https://www.surveymonkey.com/r/Trikala_Chamber 

και τους καλεί να συμμετάσχουν στην πρώτη διαδικτυακή συζήτηση γνωριμίας με τους Συμβούλους, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Απριλίου 2021 και ώρα 18:30, προκειμένου να τους παρουσιαστεί το εύρος των υπηρεσιών που μπορούν να αξιοποιήσουν.

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Στην ίδια κατηγορία