Εμπλούτισαν την θηραματοπανίδα οι κυνηγοί των Τρικάλων

Στις δύσκολες μέρες που έρχονται για το κυνήγι απαιτείται ΕΝΟΤΗΤΑ και ΟΜΟΨΥΧΙΑ

Με την ιδιαιτερότητα και της φετινής χρονιάς, λόγω COVID-19, ξεκίνησε προχθές παρουσία της δασικής αρχής, η φετινή διαδικασία εμπλουτισμού των βιοτόπων στα όρια ευθύνης μας.

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους κυνηγούς ότι απελευθερώθηκαν 300 φασιανοί, στα σημεία που χρόνια τώρα απελευθερώνουμε με βάση την εγκεκριμένη μελέτη. Οι φασιανοί που απελευθερώσαμε είναι ηλικίας ενός (1) έτους και είναι εκτροφής του κρατικού εκτροφείου Σερρών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε αλλά και συγχαρούμε ταυτόχρονα την κυρία Δήμητρα Γατίδου, δασολόγο του Δασαρχείου Σερρών, καθώς και όλο το προσωπικό που ασχολείται με τη λειτουργία του εκτροφείου.

Σύντομα θα ακολουθήσει απελευθέρωση ατόμων ορεινής πέρδικας ηλικίας ενός έτους από τους κλοβούς προσαρμογής του κυνηγετικού συλλόγου Τρικάλων και αργότερα πεδινής από το εκτροφείο του Συλλόγου.

Στις δύσκολες μέρες που έρχονται για το κυνήγι απαιτείται ΕΝΟΤΗΤΑ και ΟΜΟΨΥΧΙΑ.

Ολοι μαζί μπορούμε να διαφυλάξουμε το παραδοσιακό – ελεύθερο κυνήγι και να το οδηγήσουμε στο μέλλον για τα παιδιά μας. Εύχομαι σύντομα οι συνθήκες να μας επιτρέψουν να ανταμώσουμε όλοι μαζί και να σχεδιάσουμε τη ζωή μας μέσα από την κυνηγετική δραστηριότητα.

Συνεχίζουμε και καλούμε όλους τους συναδέλφους να σταθούν δίπλα στον Κυνηγετικό Σύλλογο Τρικάλων και ιδιαίτερα σε όσους τα τελευταία χρόνια αποστασιοποιήθηκαν και πορεύτηκαν χώρια από τον Κυνηγετικό μας Σύλλογο τους απευθύνομαι μήνυμα ενότητας και τους καλούμε να επιστρέψουν σπίτι τους και όλοι μαζί να αγωνιστούμε για αυτό που αγαπάμε.

Με ειλικρινή διάθεση και επειδή οι Διοικήσεις έρχονται και παρέρχονται αλλά ο Σύλλογος πρέπει να παραμένει ισχυρός, σας καλούμε σε συμπόρευση και κοινή δράση.

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων.

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Στην ίδια κατηγορία