Αρνητικά όλα τα rapid tests σε χωριά της Καλαμπάκας και της Φαρκαδόνας

Αρνητικά όλα τα rapid tests στα χωριά της Καλαμπάκας

Ευχάριστα τα νέα από τον Δήμο Μετεώρων

Καλά είναι τα νέα που έρχονται από τα χωριά της Καλαμπάκας καθώς όλα τα rapid tests που έγιναν από τα ειδικά κλιμάκια είναι αρνητικά

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Μετεώρων σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ προχώρησε το προηγούμενο διάστημα σε rapid tests στις Κοινότητες Αγιοφύλλου, Γάβρου, Ασπροκκλησιάς και Οξύνειας.

Συγκεκριμένα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποίησε 80 tests στην Κοινότητα Αγιοφύλλου, 43 tests στην Κοινότητα Γάβρου, 74 tests στην Κοινότητα Ασπροκκλησιάς και 60 tests στην Κοινότητα Οξύνειας.

Σε σύνολο 257 rapid tests στα χωριά της Καλαμπάκας, τα αποτελέσματα όπως προαναφέρθηκε βγήκαν αρνητικά.

Ο Δήμος θα συνεχίσει και το επόμενο διάστημα ελέγχους πραγματοποιώντας rapid test σε συνεργασία πάντα με τον ΕΟΔΥ.

«Την ώρα που όλα δείχνουν ότι είμαστε στην έξοδο από αυτή την υγειονομική κρίση με τη συμβολή του εμβολίου που έχει φτάσει και στη χώρα μας εμείς θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί φορώντας μάσκα παντού κρατώντας αποστάσεις και βγαίνουμε από το σπίτι μόνο για τα απολύτως απαραίτητα ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Ελληνικής Κυβέρνησης» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δημάρχου.

Αρνητικά τα Rapid tests που πραγματοποιήθηκαν στον Δήμο Φαρκαδόνας

Πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021 στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Φαρκαδόνας  Rapid tests αντιγόνου για ανίχνευση κωρονοϊού, για τους εργαζομένους των υπηρεσιών και αιρετούς εκπροσώπους της δημοτικής αρχής. Σε σύνολο 59 τεστ που διενεργήθηκαν όλα είχαν αρνητικά αποτελέσματα. Ο Δήμαρχος Σπυρίδων Αγναντής, ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τους ανθρώπους της κινητής μονάδας υγείας του ΕΟΔΥ Τρικάλων (KOMY) και την υπεύθυνη Δήμητρα Νάτσινα για την συνεργασία και την δειγματοληψία που πραγματοποίησαν , έτσι ώστε να υπάρχει μια εικόνα της υγειονομικής κατάστασης στον Δήμο στο θέμα του covid-19 και δήλωσε τα εξής: “Με χαρά πληροφορήθηκα ότι το σύνολο των testς που πραγματοποιήθηκε αντιπροσωπευτικά από εργαζομένους όλων των υπηρεσιών αλλά και αιρετών ήταν αρνητικό, κάτι που σημαίνει ότι ο Δήμος μας είναι καθαρός. Όσοι προσήλθαν έδειξαν υπευθυνότητα απέναντι στον ιό. Μέχρι να ολοκληρωθεί και ο εμβολιασμός του πληθυσμού, οφείλουμε να προστατευθούμε και να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα προστασίας που μας συστήνουν οι αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες δημόσιας υγείας”. 

Δείτε επίσης:

ΕΟΔΥ – Τρίκαλα: 7 νέα κρούσματα κοροναϊού το τελευταίο 24ωρο

Έντονο ενδιαφέρον των Τρικαλινών ιδιωτών γιατρών για τον εμβολιασμό

Καταγγελία των γιατρών για την μείωση των εμβολιαστικών κέντρων στα Τρίκαλα

Σχετικά άρθρα

Στην ίδια κατηγορία