Αισιοδοξία για τους Τρικαλινούς ταξιτζήδες

Αισιοδοξία για τους Τρικαλινούς ταξιτζήδες

Ζητούν την στήριξη της Κυβέρνησης

Ικανοποιημένοι δηλώνουν οι Τρικαλινοί ταξιτζήδες για την απόφαση που επιτρέπει την επιβίβαση έως και δύο ατόμων , εκτός του οδηγού, καθώς θεωρούν ότι αυτό θα εκκινήσει ξανά τον κλάδο που τους τελευταίους μήνες καταγράφει πτωτική πορεία.

Ως γνωστόν, από χθες μετά την έγκριση των σχετικών εισηγήσεων του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών από την Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων μπορούν να επιβαίνουν μέχρι δύο επιβάτες εκτός από τον οδηγό σε επιβατηγά οχήματα δημόσιας χρήσης (Ε.Δ.Χ. ΤΑΞΙ, Ειδικής Μίσθωσης) και επιβατηγά ιδιωτικής χρήσης (Ι.Χ.) οχήματα, καθώς και στα Ε.Ι.Χ. οχήματα με οδηγό.

Όπως σημείωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Ράδιοταξι Τρικάλων κ. Σάκης Τζιμοράγκας η απόφαση αυτή θα δώσει ώθηση στον κλάδο, διότι έως τώρα πολλοί δε μπορούσαν να μετακινηθούν, λόγω του αριθμού των επιβαινόντων και αυτό λειτουργούσε αποτρεπτικά.

Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι σε συνδυασμό με την επαναλειτουργία των καταστημάτων, θα αρχίσει κάτι να κινείται στον κλάδο που από τον περασμένο Νοέμβριο σημειώνει πτώση της τάξης του 80%.

Ο κ. Τζιμοράγκας δεν παρέλειψε να σταθεί και στην ανάγκη στήριξης του κλάδου από την Κυβέρνηση, λέγοντας ότι οι ιδιοκτήτες των ταξί μπορεί να ήταν στο δρόμο και στα δύο lockdown, ωστόσο επί της ουσίας ήταν σαν μην εργαζόντουσαν, αφού η κίνηση ήταν μηδαμινή. «Ουσιαστικά ήταν σα να είμασταν και εμείς σε αναστολή λειτουργίας, αφού η πτώση αγγίζει το 80% με 90%.

Η Κυβέρνηση όφειλε και οφείλει να μας στηρίξει, διότι όλα αυτό το διάστημα σταθήκαμε δίπλα σε όποιον έχρηζε βοήθεια» τόνισε με έμφαση ο πρόεδρος των Τρικαλινών ραδιοταξί .

Το Σάββατο στα Τρίκαλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Αλλάζει τους Αντιδημάρχους του ο Δημήτρης Παπαστεργίου

Εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα χασίς σε χωριό των Τρικάλων

Συνεχίζεται ο εμβολιασμός των ιδιωτών γιατρών στα Τρίκαλα

Τέλος εποχής για την γέφυρα του Διαλεχτού

Τα γλέντια εν μέσω πανδημίας είναι για λίγους και «εκλεκτούς» (;)

Εργασίες κλαδέματος και καλλωπισμού στα Τρίκαλα

Έργο ουσίας με καθαρισμό του Αγιαμονιώτη από τον Δ. Τρικκαίων

“Εναλλακτικό καφεδάκι” από τον Τρικαλινό guru των βοτάνων, Άγγελο Ορέστη

Άρχισε να το “στρώνει” στην Κρανιά (φωτο)

Σε μηχανική υποστήριξη η 8χρονη μαθήτρια από το Βελεστίνο

Απαγορεύονται οι δημόσιες συναθροίσεις άνω των 100 ατόμων

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία