Αγέλη αδέσποτων επιτέθηκε σε πρώην δημοτικό σύμβουλο της Φαρκαδόνας

Αγέλη αδέσποτων επιτέθηκε σε πρώην δημοτικό σύμβουλο της Φαρκαδόνας

Μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα από δαγκώματα στο Κέντρο Υγείας

Βγήκε για περπάτημα αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα συνέβαινε λίγο μακρύτερα από το σπίτι του, όταν αγέλη αδέσποτων επιτέθηκε σε πρώην δημοτικό σύμβουλο της Φαρκαδόνας

Ο λόγος για τον γνωστό σε όλους Βαγγέλη Ζαφείρη, τον κατά κόσμο «Ράμπο».

Σύμφωνα με το «ΚΡΗΝΗ LIVE» ο κ. Ζαφείρης, το απόγευμα της Κυριακής αποφάσισε να πραγματοποιήσει το καθημερινό περίπατο. Δεν μπορούσε ωστόσο να φανταστεί το βαρύτατο τραυματισμό του από αγέλη αδέσποτων σκύλων, μάλιστα εντός οικιστικής ζώνης.

Η αγέλη αδέσποτων επιτέθηκε στον πρώην δημοτικό σύμβουλο της Φαρκαδόνας χωρίς να προλάβει να το αντιληφθεί με αποτέλεσμα να αιφνιδιαστεί. Τα σκυλιά κατάφεραν και τον ακινητοποίησαν καταφέρνοντας να τον ρίξουν στο έδαφος, με συνέπεια να του προκαλούν δαγκώματα στο μεγαλύτερο μέρος του σώματος, στα χέρια, στα πόδια και στην πλάτη.

Ο ίδιος γλίτωσε την τελευταία στιγμή από τα χειρότερα καθώς εκείνη την στιγμή από το δρόμο περνούσε διερχόμενο όχημα που κατάφερε να τρομάξει τα σκυλιά και να τα απομακρύνει.

Ο κ. Ζαφείρης αμέσως μετά την επίθεση που δέχτηκε μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας, όπου δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τους εφημερεύοντες γιατρούς.

Ο ίδιος εμφανίστηκε αγανακτισμένος, τονίζοντας ότι η αγέλη των σκύλων κατάφερε και προκάλεσε στον ίδιο σοβαρά τραύματα. Στο συγκεκριμένο σημείο που δέχτηκε την επίθεση διασχίζεται από περιπατητές αλλά και παιδιά που διέρχονται με τα ποδήλατα, για να αναρωτηθεί, αν βρισκόταν μια γυναίκα ή ένα παιδί με το ποδήλατο τι θα μπορούσε να είχε συμβεί.

Αξίζει να σημειωθεί σ’ αυτό το σημείο, ότι τόσο στην Οιχαλία, όσο και σε άλλα χωριά, υπήρξαν κατά καιρούς πολλά περιστατικά με επιθέσεις αδέσποτων σε πολίτες, οι οποίοι έσπευσαν στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας για να τους παρασχεθούν ότι πρώτες βοήθειες. Μέχρι στιγμής πάντως οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου, όπως εξηγεί και ο κ. Ζαφείρης, δεν έλαβαν σοβαρές πρωτοβουλίες για την πλήρη συγκέντρωση των αδέσποτων και την ασφαλή φύλαξή τους για την αποφυγή κινδύνων, παρόμοιο με αυτόν που έζησε, ο «Ράμπο».

Δείτε επίσης:

Σκύλος έσωσε νεογνό που πετάχτηκε στα σκουπίδια

Σχετικά άρθρα

Στην ίδια κατηγορία