Μια διαφορετική 28η για τα Τρίκαλα

Διαφορετικός ήταν φέτος ο εορτασμός του «Όχι» στα Τρίκαλα Σύμφωνα…

Διαφορετικός ήταν φέτος ο εορτασμός του «Όχι» στα Τρίκαλα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τoυ TV10.gr oι εκδηλώσεις ήταν λιτές και προγραμματίστηκαν, σύμφωνα με τα όσα ορίζει το πρωτόκολλο για την πανδημία του κορωνοϊού.

Ως γνωστό, μαθητική και στρατιωτική παρέλαση δε έγινε, ωστόσο πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις που γίνονται κάθε χρόνο. Σήμερα, στις 8 το πρωί έγινε έπαρση της σημαίας στην κεντρική πλατεία της πόλης και στις 10.30 το πρωί τελέσθηκε επίσημη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος το Μητροπολίτη Τρίκκης & Σταγών κ. Χρυσόστομου.

Λίγο αργότερα, στις 11 το πρωί έγινε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Ηρώων στη ΣΜΥ, με περιορισμένο αριθμό ατόμων και με την τήρηση όλων των απαιτούμενων μέτρων.

Χθες, έγινε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Υψώματος 731 από τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη, το Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ.κ. Χρήστο Τρικάλη και Ελένη – Μαρίνα Ξυνοπούλου, και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αγίας Κυριακής κ. Χρήστο Παπαευθυμίου

Σχετικά άρθρα

Δείτε επίσης

28η Οκτωβρίου 1940: 80 χρόνια από το «ΟΧΙ» της Ελλάδας στην Ιταλία

«Χρόνια Πολλά Ελλάδα»

Γνωρίζουν οι Τρικαλινοί τη γιορτάζουμε την 28η Οκτωβρίου; (βίντεο)

Με …μέτρα ξεκίνησαν οι επετειακές εκδηλώσεις στα Τρίκαλα (φωτό)

Σχετικά άρθρα

Στην ίδια κατηγορία