Γ. Ζιώγας: Ανταπεξήλθαμε απέναντι στη «Μήδεια»

Όλοι ήταν σε επιφυλακή

Για την πετυχημένη διαχείριση του κύματος κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή των Τρικάλων μίλησε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Ζιώγας, λέγοντας ότι υπήρξε στοχευμένο σχέδιο και άψογη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του TV10 , ο κ. Ζιώγας σημείωσε ότι το σχέδιο που είχε εκπονηθεί πριν 20 μέρες για την κακοκαιρία, μπήκε σε εφαρμογή το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου εκτελέστηκε και το πρωί της Κυριακής είδαμε τα αποτελέσματα και έως τις 10 το πρωί είχαν αποχιονιστεί οι συνοικίες της πόλης.

«Όλοι ήταν σε επιφυλακή και θεωρώ ότι η Πολιτική Προστασία του Δήμου Τρικκαίων κατάφερε να φέρει εις πέρας την δύσκολη αυτή κατάσταση» ανέφερε και τόνισε ότι υπήρξε άψογη συνεργασία από την πλευρά των δημοτών που έσπευσαν να προμηθευτούν αλάτι και να ρίξουν στα πεζοδρόμια, ώστε να μην καταγραφούν προβλήματα στην κυκλοφορία των πεζών.

Παράλληλα, υπογράμμισε την ανάγκη να εκσυγχρονιστεί ο τομέας της Πολιτικής Προστασίας και θα πρέπει η Κυβέρνηση να επενδύσει τον τομέα αυτό για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων και να μην καταγράφονται προβλήματα.

«Πρέπει οι Δήμοι να επενδύσουν στον τομέα αυτό, διότι είναι νευραλγικής σημασίας, όπως και ο τομέας καθαριότητας» ανέφερε ο κ. Ζιώγας.

Φυλακές Τρικάλων:Η απίστευτη πατέντα κρατουμένου για να περάσει τα «απαγορευμένα»

Νεκρός κρατούμενος των φυλακών Τρικάλων

Κόπηκε το δρομολόγιο Τρίκαλα – Λάρισα για τα στελέχη

Μεγάλο το ενδιαφέρον των Τρικαλινών για φυσικό αέριο

Τα εύσημα και της αντιπολίτευσης έλαβε η Πολιτική Προστασία του Δήμου Τρικκαίων

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Στην ίδια κατηγορία