Μάνα Φτιάχνει Ψεύτικα Μυτερά Νύχια Στο Μωρό Της Αδιαφορώντας Για Το Πόσο Επικίνδυνα Είναι

Μάνα Φτιάχνει Ψεύτικα Μυτερά Νύχια Στο Μωρό Της Αδιαφορώντας Για Το Πόσο Επικίνδυνα Είναι

Όλα ξεκίνησαν όταν η μαμά ανάρτησε 4 φωτογραφίες στο Facebook με το μανικιούρ που έκανε στην κόρη της που, όμως, είναι μόλις λίγο μηνών

Μάνα φτιάχνει ψεύτικα μυτερά νύχια στο Μωρό της αδιαφορώντας για το πόσο επικίνδυνα είναι.

Πολλές φορές διαβάζουμε διάφορες ειδήσεις στο ίντερνετ που δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως είναι αλήθεια! Όπως η συγκεκριμένη που αφορά μια μητέρα, η οποία αποφάσισε να περηφανευτεί στο Facebook για το κατόρθωμά της: να φτιάξει τα νύχια του μωρού της με τον χειρότερο και πιο επικίνδυνο τρόπο, προκαλώντας έτσι τις αρνητικές αντιδράσεις των χρηστών.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μαμά ανάρτησε 4 φωτογραφίες στο Facebook με το μανικιούρ που έκανε στην κόρη της που, όμως, είναι μόλις λίγο μηνών. Μάλιστα, προσφέρθηκε να κάνει τα νύχια και μωρών άλλων μαμάδων!Στις περισσότερες φωτογραφίες η μαμά-μανικιουρίστα έχει βάλει ψεύτικα νύχια στο παιδί της, ενώ τα έχει λιμάρει με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι μυτερά στην άκρη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτηση εξαγρίωσε τους χρήστες και ιδιαίτερα τους γονείς, οι οποίοι έσπευσαν να τονίσουν πόσο επικίνδυνα είναι αυτά τα νύχια για ένα… μωρό!

Πηγή : mama365.gr, fanpage.gr

Δείτε επίσης:

Άφωνος ο ιατρικός κόσμος: Μωρό γεννήθηκε με τρία πέη

Η ανάσταση ενός παιδιού που είχε πέσει μέσα σε ένα βαρέλι με νερό στην Τρίπολη το 1999

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα

Στην ίδια κατηγορία